Наключник, про який ти мріяв: Nitecore TIP SS

14.09.2017

Наключник – це, мабуть, один з найпопулярніших видів ліхтарів. Цьому є кілька причин: і невеликий розмір, і можливість кріпити на ключ або брелок, порівняно невелика ціна і багато іншого. І ось, вже полюбився всім формат ліхтарів знаходить поліпшену форму за останніми мірками нових технологій для ліхтарів - Nitecore TIP SS. Взявши його в руки, відпускати не хочеться - це точно наключник, про який ви мріяли. Але що ж в ньому такого особливого? Зараз розповімо!


Nitecore TIP SS

 

Головне, що всередині

На перший погляд за формою це та ж серія вже знайомих вам наключников, але перше враження оманливе. Так, Nitecore TIP SS все так само виготовлений з нержавіючої сталі і компактного розміру, але всередині він зазнав ряд істотних змін. Насамперед, це унікальний ліхтар, в який вбудований рефлектор з текстурованою поверхнею, тому світловий потік може досягати 74 метрів. І не дивно, адже в ньому крім усього іншого використовується технологія американського світлодіода CREE XP-G2, яку застосовують при виготовленні прожекторів і високопродуктивних ліхтарів. Крім цього, з таким рівнем інтенсивності світла, як у цього ліхтаря, ви зможете легко розпізнати освітлювані предмети

Краще всякого брелока

Ми всі любимо красиві і оригінальні речі, але, коли мова йде про наключники, це особливо важливо, адже він так часто буде надаватися на увазі. У новій моделі TIP SS є цілих три колірних рішення: чорна смола – для любителів класики, крижаний – для любителів стильних аксесуарів і тропічний – для тих, хто любить бути яскравим. До речі, для зручності на ліхтарі є кліпса, яка не тільки захистить ваш освітлювальний прилад від випадкового включення в кишені або сумці, але і дозволить використовувати ліхтар як налобного при кріпленні на головний убір або прикріпити до темляку на руці, щоб він завжди був поблизу.

А що з живленням?

Гарний зовнішній вигляд ліхтаря – це добре, але що робити, якщо він розрядився? Купівля батарейок для ліхтарів – це не тільки зайві витрати, які зазвичай супроводжують власників ліхтарів, але і те, що забруднює екологію. Компанія Nitecore вже давно віддає перевагу ліхтаря з акумуляторами, але особливу зручність цієї моделі в наявності не тільки вбудованого елемента живлення, але і micro-USB порту, який дозволяє заряджати його від будь-якого електронного приладу з USB роз'ємом. Літієво-іонний акумулятор забезпечує не тільки довгий термін експлуатації ліхтаря в принципі, але і можливість його тривалого використання від одного заряду – цілих 46 годин, а схема управління захищає його від перезаряду.

 

Nitecore TIP SS

 

Нові режими світіння і як наключник став розумнішим

Заряд наключника не дозволяє його використовувати в дуже довгий проміжок часу, тому він зроблений так, щоб у користувача була можливість використовувати режими самого різного застосування. Різні рівні яскравості – не новинка для наключников, а ось особливі режими Денного світіння і Постійного світіння – введення 2017 року від компанії Nitecore, що дозволяє користувачеві з допомогою однієї функціональної кнопки використовувати їх на свій розсуд. Ще одним нововведенням стала функція пам'яті, що супроводжує роботу TIP SS: тепер після чергового виключення останній режим використаний на ліхтарі збережеться, і при наступному включенні активується.

Ще більше технологій!

Коли ми говоримо, що цей ліхтар на хвилі всіх новинок у сфері ліхтарів, то нітрохи не перебільшуємо. Отже, терморегуляція ліхтаря відбувається за допомогою новітньої технології ATR, завдяки якій яскравість ліхтаря підлаштовується під температуру довкілля і ліхтар не перегрівається. У будь-який час за допомогою кнопки керування ви зможете відображати заряд вашого світлодіодного одного, порахувавши кількість спалахів, і зрозуміти, не потрібно його зарядити.

 

Переваги:

  • На корпусі є універсальний тримач з допомогою якого ліхтар можна кріпити на головний убір і темляк
  • Нові режими для економії і зручності – Денний режим і режим Постійного включення
  • Можна заряджати від USB
  • Функція пам'яті зберігає останній використаний до вимкнути режим
  • В комплекті йде кільце, яке витримує до 30 кг ваги

 


 

Навіть звичайний наключник може бути особливим. І справа не тільки в оригінальною забарвленням, але і в потужності, різних режимах і надійності, яку компанія Nitecore зібрала в TIP SS. Не гірше будь-якого іншого налобного фонаря, а з кліпсою для кріплення, може, і краще. Так що точно варто випробувати самим.

Введіть номер телефону.

Ми Вам передзвонимо для оформлення замовлення. Графік роботи менеджерів:
Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб: 10:00 - 15:00

MONITORING