Міні сигнальний ліхтар NU07 LE для правоохоронних органів

26.11.2020

NU07 LE - цікава новинка бренду Nitecore. Специфічний ліхтарик, розроблений спеціально для правоохоронних органів, підійде не кожному - і в цьому його перевага. Модель можна віднести відразу до двох категорій - сигнальних ліхтарів-маячків і налобних. Виробники врахували багато факторів, важливих в роботі спецслужб, тому створили ліхтарик, що ідеально підходить для неї. Давайте докладніше розглянемо, в чому переваги, технічні особливості і унікальності Nitecore NU07 LE.

Світло і режими

Головна "фішка" нового ліхтарика - п'ять світлодіодів різного кольору, розташованих один під одним. Це робить ліхтарик по-своєму унікальним серед собі подібних і обіцяє його популярність у тих професіоналів, для кого він і був призначений.
Які кольори входять в комплект:

  • синій (2 люмена)
  • зелений (8 люмен)
  • жовтий (9 люмен)
  • червоний (3 люмена)
  • білий (15 люмен)

При цьому всі вони можуть працювати в двох режимах: звичайному та миготливому. Кожен колір має свої показники яскравості і максимального часу роботи. Ці властивості відмінно підходять для операційних груп, для різних сигналів і позначення своєї групи.

Зовнішній вигляд NU07 LE

Дизайн ліхтаря - окрема гордість бренду. Він виконаний в офіційному запатентованому тактичному стилі Nitecore, але крім цього, має прозорий корпус. Завдяки цьому світло легко проходить в усі сторони і добре розсіюється - важлива властивість для подібного пристрою.
Матеріал корпусу - міцний полікарбонат, а габарити ліхтарика дуже компактні: його можна кріпити на шолом або інші елементи екіпіровки, важить він вкрай мало, добре витримує несильні удари і падіння до 1-го метра.

Потужність і робота акумулятора

Звичайно, з огляду на розміри і параметра пристрою, надпотужний акумулятор в нього помістити не вдалося б. Однак, як раз для своїх показників, ліхтарик, можна вважати, вийшов досить потужним і ефективним. Кілька фактів про пристрій системи харчування:

  • час безперервної роботи в різних режимах - від 6-ти до 50-ти годин
  • вбудований літій-іонний акумулятор ємністю 300 mAh
  • функція продовження роботи в режимі зарядки, зі збереженням усіх можливостей ліхтаря
  • зарядка за допомогою usb
  • функція перевірки рівня заряду - дуже важливо для відповідальної роботи

 Всі ці фактори вказують на вдале поєднання продуктивності і унікальних якостей, яким володіє Nitecore NU07 LE. При цьому управління ліхтарем максимально зручне - всього одна кнопка на корпусі пристрою контролює всі процеси і перемикає режими. Що стосується захисту - ліхтар завбачливо оснащений водонепроникною конструкцією, тому можна не переживати за справну роботу в сніг або дощ.

Купити сигнальний ліхтарик Nitecore NU07 LE

Можна припустити, що зовсім скоро нова модель стане бажаною і затребуваною в сфері правоохоронних органів. Якщо сигнальний ліхтарик відповідає всім заявленим характеристикам - а бренд Найткор зазвичай чесний з клієнтами - то це буде новий варіант сигнального маячка з різними можливостями ідентифікації членів команди та інших функцій. Вже зараз можна замовити нову модель у нас на сайті і оцінити особисто її зручності та переваги.

Введіть номер телефону.

Ми Вам передзвонимо для оформлення замовлення. Графік роботи менеджерів:
Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб: 10:00 - 15:00

MONITORING