Найшвидша в світі зарядка: Nitecore Q4

20.09.2017

Як ми вже не один раз помічали, один з головних моментів визначають рівень потужності ліхтаря – акумулятор. Однак, тут можна забути про не менш велику важливость зарядного для акумулятора, адже саме завдяки йому ви можете відновити рівень заряду акумулятора, і від його якості залежить термін служби елементів живлення. Компанія Найткор має цілу лінію зарядних пристроїв, і ця новинка одна з них, яка започаткувала нову серію. Отже, Q - значить Quick, тобто «швидкий», а Nitecore Q4 – це супер швидка зарядка з чотирма слотами, про яку ми вам сьогодні розповімо.


 

NitecoreQ4

 

Космічна швидкість, яскраве забарвлення і не тільки

 

Швидкий і швидкий, давайте більше конкретики в цифрах: 2А – максимальний вихідний струм у двох каналах, 1А при заряді 4 елементів живлення. Разом з цим зарядний пристрій має досить компактний розмір і можливість вибрати оригінальне забарвлення: позитивний жовтий, ніжний рожевий, прозорий нейтральний і класичний чорний. Пристрій такого кольору точно не доведеться шукати в горі речей, воно швидко попадуться вам на очі. А головне це знахідка не тільки для власників ліхтарів або, приміром, акумуляторних спалахів для фотоапаратів, але і для нової набирає субкультури – вейперiв, які також потребують швидкої зарядки акумуляторів своїх електронних сигарет.

 

Зарядка для акумуляторів, схвалена усім світом

 

Наша компанія завжди гарантує високу якість і не тільки уважний, але і професійний підхід до виробництва своєї продукції, але це зарядний пристрій також цілком схвалено міжнародними сертифікатами різних служб безпеки в США, Канаді та Європі. Даний пристрій розрахований для найбільш енергоємних літій-іонних акумуляторів IMR18650, крім того в 4 каналах зарядки ви можете заряджати самі різні по типорозміру елементи живлення – від 10340 і до 26700.

 

Найбільш інтелектуальна

 

Інтелектуальними функціями на ліхтарях вже нікого не здивувати, але що, якщо зарядний пристрій теж має свої інтелектуальні здібності? Так, Nitecore Q4 спочатку встановлення елементів живлення перевіряє їх за допомогою низького струму і, визначивши прийнятну напругу для збереження безпеки і продовження терміну служби ваших акумуляторів. До речі, як плюс до зручності порт живлення, який, як і робоча плата, є універсальним, а значить, до нього можна підключати навіть автомобільний адаптер.

 

Nitecore Q4

 

Навіть тут технології!

 

Здавалося б, про які технології в зарядному пристрої можна говорити, але і тут Найткор вміє дивувати. Почнемо з активного розподілу струму: Q4 може найбільш вдало розділяти всі напруження, яке входить в нього між каналами, а якщо один з каналів закінчить зарядку, то його напруга розділиться автоматично між рештою. Насправді цей пристрій володіє неймовірними можливостями, наприклад, воно активує розряджені під нуль літій-іонні акумулятори. Завдяки тестуванню і активації перед зарядкою це буде безпечно, так як при занадто низькому заряді пристрій подасть сигнал з допомогою миготіння червоних світлодіодів.

 

Захист від перезарядження і короткого замикання

 

Більше ніяких страхів про псування акумуляторів «підзарядку» - після 20 годин, які відслідковуються окремо у кожному слоті, зарядка автоматично завершиться, а індикатори загоряться зеленим кольором. Ну, і наостанок про захист від зворотної полярності і короткого замикання: якщо ви встановили неправильно акумулятори або вони закорочені, то червоний світловий індикатор заблимає, щоб звернути вашу увагу на це.

 

Переваги

 

  • Можливість заряджати одночасно чотири акумулятора
  • Стежить за рівнем заряду у кожному з 4 каналів
  • Тестує низьким зарядом елементи живлення перед початком зарядки і визначає оптимальну напругу
  • Захищений від перезаряду, наслідків неправильної установки акумулятора і короткого замикання
  • Зручно сигналізує про низький рівень заряду акумулятора, небезпеку зарядки або її завершення з допомогою кольорових світлодіодів
  • Завдяки універсальному порту зверху можлива зарядка через автомобільний адаптер
  • Наявнiсть різних кольорів
  • Має міжнародні сертифікати безпеки

 


 

Nitecore Q4 – перший зарядний пристрій, про який ви, мабуть, тепер будете мріяти. Максимально безпечний і захищений, інтелектуально визначає оптимальний рівень заряду і час його зарядки, можливість зарядки в авто, підтримка різних типорозмірів і, звичайно, оригінальний дизайн.

Введіть номер телефону.

Ми Вам передзвонимо для оформлення замовлення. Графік роботи менеджерів:
Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб: 10:00 - 15:00

MONITORING